Pagrindinė informacija ir matmenys
Elektros galia ir energija
Atraskite mūsų kompaktiško 2/3GN „sous-vide“ tikslumą ir universalumą!
Šis kompaktiškas, tačiau galingas „sous-vide“ prietaisas yra nepakeičiamas priedas bet kuriai profesionaliai virtuvei, nuo restoranų iki maitinimo įmonių. Su savo 16 litrų talpa ir 2/3GN dydžiu, jis idealiai tinka tiksliai paruošti įvairius patiekalus, net ir mažesniais kiekiais. Dėl tikslaus temperatūros valdymo galite gaminti patiekalus iki laipsnio tikslumu. Matmenys yra 402x360x300 mm (PxGxA) – suvartojimas 0.5 kW – temp. +30/+95ºC – svoris 8.8 kg.
Pagrindinės savybės:
- Tikslus temperatūros valdymas: garantuoja puikius rezultatus kiekvieną kartą.
- 16 litrų talpa ir 2/3GN: idealiai tinka vidutinio dydžio porcijoms ruošti.
- Su išleidimo čiaupu: lengvam ir greitam vandens talpos ištuštinimui.
- Nerūdijančio plieno korpusas: patvarus, higieniškas ir lengvai valomas.
Nesvarbu, ar ruošiate subtilią žuvį, minkštą mėsą ar traškias daržoves, šis „sous-vide“ kiekvieną kartą suteiks restorano kokybės rezultatus.
Specifikacijos
Pagrindinė informacija ir matmenys
Elektros galia ir energija
Aprašymas
Atraskite mūsų kompaktiško 2/3GN „sous-vide“ tikslumą ir universalumą!
Šis kompaktiškas, tačiau galingas „sous-vide“ prietaisas yra nepakeičiamas priedas bet kuriai profesionaliai virtuvei, nuo restoranų iki maitinimo įmonių. Su savo 16 litrų talpa ir 2/3GN dydžiu, jis idealiai tinka tiksliai paruošti įvairius patiekalus, net ir mažesniais kiekiais. Dėl tikslaus temperatūros valdymo galite gaminti patiekalus iki laipsnio tikslumu. Matmenys yra 402x360x300 mm (PxGxA) – suvartojimas 0.5 kW – temp. +30/+95ºC – svoris 8.8 kg.
Pagrindinės savybės:
- Tikslus temperatūros valdymas: garantuoja puikius rezultatus kiekvieną kartą.
- 16 litrų talpa ir 2/3GN: idealiai tinka vidutinio dydžio porcijoms ruošti.
- Su išleidimo čiaupu: lengvam ir greitam vandens talpos ištuštinimui.
- Nerūdijančio plieno korpusas: patvarus, higieniškas ir lengvai valomas.
Nesvarbu, ar ruošiate subtilią žuvį, minkštą mėsą ar traškias daržoves, šis „sous-vide“ kiekvieną kartą suteiks restorano kokybės rezultatus.


